Eenvoudig een notariële offerte aanvragen

Voordat je met een notaris in zee gaat, wil je uiteraard weten hoeveel het gaat kosten. Het is een goed idee om offertes bij diverse notariskantoren aan te vragen. Zo kun je goed de prijzen vergelijken en weet je zeker dat je niet te veel betaalt.

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Notaristarieven vergelijken

Het kan best lastig zijn om de prijzen van notarissen te vergelijken. Sommige notarissen zetten bepaalde kosten niet op de offerte. Dat leidt tot teleurstellingen achteraf. Wij willen dat voorkomen en daarom houden we onze offerte zo eenvoudig mogelijk. Alle kosten staan erin vermeld en je hoeft niet bang te zijn dat er achteraf bedragen bij komen. 

Een notariële offerte is maatwerk

Een belangrijke voorwaarde om een heldere prijsopgaaf te kunnen doen is dat je zo goed mogelijk uitlegt wat jouw verzoek inhoudt en eventueel voeg je er al wat documenten bij. Het kan voorkomen dat je na je aanvraag gebeld wordt door een van onze medewerksters. Dan is er iets niet helemaal duidelijk of hebben we meer informatie nodig. 


Wij zijn immers ook maar mensen. En elke zaak is verschillend. Zeker als je werkt op basis van de persoonlijke situatie van een klant.

Offerte per e-mail thuisgestuurd

Een offerte vraag je heel gemakkelijk aan. En het is vrijblijvend. 


Als je hieronder op de knop klikt, een dienst selecteert en vervolgens je gegevens invult, krijg je in de meeste gevallen direct een offerte per e-mail toegestuurd.