Gespecialiseerde Notaris in Breda met jarenlange ervaring

Laagdrempelig en persoonlijk
notariskantoor in Breda

Persoonlijke benadering staat voorop bij Notariaat ‘t Aogje in Breda. Je krijgt bij ons een duidelijk advies, gebaseerd op je persoonlijke situatie tegen een scherp tarief. Daar staan we voor en dat willen we uitdragen. Geen moeilijke termen of ingewikkelde gesprekken. Wij vinden het belangrijk om alles in gewonemensentaal aan jou uit te leggen, zodat je zeker weet waar het over gaat. Jij bent immers uiteindelijk degene die de beslissingen moet nemen.

Laagdrempelig

Persoonlijk

Kundig

Flexibel

Jarenlange ervaring in het notariaat

Wij helpen je graag bij het regelen van zaken op het gebied van nalatenschappen, samenwonen en huwelijk, huis en hypotheek, vermogen en onderneming. ‘t Aogje heeft jarenlange ervaring in het notariaat en weet wat je van een notaris mag verwachten. Als je een goed beeld wil krijgen van wat er mogelijk is, kijk dan eens onder het kopje ‘Diensten’. Je kunt heel eenvoudig een prijsopgave van ons vragen. Dat is uiteraard altijd vrijblijvend. Via deze website kun je ook direct een online offerte aanvragen. Laat je verrassen door onze lage tarieven!

Ook zonder afspraak ben je welkom

Notariaat ‘t Aogje is een laagdrempelig notariskantoor. Als je een vraag hebt en je bent toevallig in de buurt, loop dan gerust bij ons naar binnen. Ook zonder afspraak ben je namelijk van harte welkom. Notariaat ‘t Aogje is gevestigd in een markant kantoorpand in de wijk Princenhage in Breda.
Wij zijn maandag tot en met vrijdag van half negen tot half zes geopend. Sommige vragen kunnen direct beantwoord worden door een van onze medewerksters. Andere vragen hebben wat meer uitleg nodig, dus daar plannen we graag een afspraak voor in. Wil je meteen contact op nemen? Doe dat op ons contactformulier

Vele specialisaties, van alle markten thuis

Of het nu gaat om samenwonen of trouwen, een huis kopen, een nalatenschap afwikkelen, een bedrijf oprichten of estate planning, onze expertise strekt zich uit over alle vakgebieden van het notariaat. Hoe specialistisch ook, u kunt rekenen op ons deskundig advies.

Ons team van notarissen, kandidaat-notarissen en notarieel medewerkers staat voor kwaliteit, persoonlijke aandacht en een gedegen aanpak. Daar kunt u van op aan, al generaties lang.

Contact

Neem contact op

Hebben we je interesse gewekt? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

Menu