De notaris in Breda: bij een hypotheek, oprichting BV,
opstellen samenlevingscontract, en veel meer...

Ben je op zoek naar een ervaren notaris om een hypotheek in Breda te laten passeren?


Bij ons kantoor worden alle juridische aspecten van de koop of verkoop van een huis met de grootste zorgvuldigheid afgehandeld. De notaris die jouw hypotheek in Breda behandelt, is echter van nog veel meer markten thuis. Zo kun je ons laagdrempelige notariskantoor ook inschakelen voor allerlei andere zaken!


Ga je samenwonen met jouw partner? 


Zorg dan dat je de zaken goed voor elkaar hebt en laat een samenlevingscontract in Breda opmaken door ons notariskantoor. Erik Dicou is een ervaren notaris die bij het huis kopen in Breda de zaken secuur en vlot voor jou in orde maakt. Zo weet je zeker dat je nooit voor vervelende verrassingen komt te staan. 


Hét adres voor de oprichting van een BV in Breda.


Voor helder advies op het fiscale en juridische vlak is Notariaat Dicou ook jouw deskundige partner. Als je meer wilt weten over het opzetten van een vereniging, of de oprichting van een BV in Breda, dan kun je bij ons altijd terecht voor goede raad. Zo kom je erachter wat voor jou de meest geschikte rechtsvorm is om een optimaal voordeel te behalen. Ook als er een statutenwijziging in Breda moet worden doorgevoerd, of als er een fusie of splitsing van ondernemingen afgehandeld moet worden, staat wij voor je klaar. Vraag online een vrijblijvende offerte aan en ontdek onze scherpe tarieven. 


Expert op het gebied van personen- en familierecht.


Ons notariskantoor staat je graag bij als het gaat om het regelen van zaken met betrekking tot een nalatenschap, hypotheken, huwelijk en samenwonen, of het vormgeven van een testament in Breda. Daarbij staat een persoonlijke benadering altijd voorop. Als je binnenkort gaat trouwen en huwelijkse voorwaarden wilt laten opmaken, zorg dan dat je dit ruim voor de huwelijksdatum in orde gemaakt hebt. Regel het daarom tijdig bij ons kantoor. Of je nu een samenlevingscontract in Breda wilt laten opmaken, of meer informatie wilt over het opstellen van een testament, de beste notaris in Breda helpt je graag verder. Maak een afspraak via 076-5223577, via ons e-mailadres info@dicou.nl, of kom gewoon spontaan eens langs bij ons notariskantoor aan de Nieuwe Heilaarstraat 1 in Breda!